Visningsturer

Bli med ut til oppdrettsanlegget

Opplev norsk havbruksnæring på nært hold ved å bli med oss ut til vårt sjøanlegg i Flatanger. Her vil du få en unik mulighet til å lære om moderne lakseoppdrett og se laksen på nært hold.

En visningstur inkluderer en spennende filmpresentasjon om Bjørøya og lakseoppdrett, samt en adrenalinfylt RIB-tur ut til vårt sjøanlegg. Turen starter fra vårt visningssenter på Lauvsnes, hvor du vil bli guidet gjennom en omvisning og presentasjon før du får utdelt flytedresser og redningsvester.

Deretter vil du bli fraktet i en trygg og stødig RIB-båt gjennom vår fantastiske skjærgård på vei ut til vårt sjøanlegg. Turen passer for alle aldre og våre formidlere vil være tilgjengelige hele tiden for å svare på spørsmål og gi deg innsikt i norsk havbruksnæring.

Ute på vår lokalitet vil du få se laksen på nært hold og få en forståelse for hva som kreves for å drive et moderne lakseoppdrettsanlegg. Vi garanterer at dette vil være en opplevelse du aldri vil glemme!

  • Turene kan bestilles alle dager, med forbehold om kapasitet.
  • Kle dere etter været, husk det er kaldere på sjøen enn på land så husk lue, votter og gode sko.
  • Det kreves minimum 4 påmeldte for at vi gjennomfører turen, evt. en minstepris på 1000,- NOK og påmelding må skje innen kl 15 dagen i forveien.

Priser

  • Barn (t.o.m. 14 år): 150 kr
  • Voksen: 250 kr

Spørsmål?

E-post: jan@bjoroya.no
Tlf: 952 87 644

Varighet

Beregn 2-3 timer. Opplegget på sjøen tar omtrent 1 time.

Egner seg for alle

Vi anbefaler ikke gravide eller personer med sterke ryggplager å være med i RIB-en. Vi tar ikke imot besøk dersom du har vært på et annet sjøanlegg med sykdom inntil 48 timer før besøk hos oss.

Skolebesøk på senteret

Gjennom et pedagogisk program vil elevene tas med på et engasjerende opplegg. Tematikken spenner fra mattrygghet til fiskevelferd og -helse.

Bestill tur til oppdrettsanlegget