Visningsturer

Bli med ut til oppdrettsanlegget

Den beste plassen å lære om norsk havbruksnæring er på merdkanten. Vi tar deg med til et av våre fullskala sjøanlegg i Flatanger, hvor du vil få oppleve laksen på nært hold. Gjennom et besøk hos oss vil du få et godt innblikk i moderne lakseoppdrett.

En visningstur inneholder både en filmpresentasjon om lakseoppdrett og Bjørøya, samt en fartsfylt og spennende RIB-tur ut til vårt sjøanlegg. Turen ut til anlegget starter fra vårt visningssenter på Lauvsnes (se kart). Her vil dere få en omvisning på senteret og en presentasjon. Deretter vil dere få utdelt flytedresser og redningsvester før turen går gjennom en fantastisk skjærgård i våre trygge og stødige RIB-båter. Turen passer for folk i alle aldre.

Ute på vår lokalitet tar vi turen til merda hvor man får oppleve laksen på nært hold. Under hele turen vil våre formidlere forklare og fortelle – og de svarer mer enn gjerne på spørsmål.

  • Turene kan bestilles alle dager, med forbehold om kapasitet.
  • Kle dere etter været, husk det er kaldere på sjøen enn på land så husk lue, votter og gode sko.
  • Det kreves minimum 4 påmeldte for at vi gjennomfører turen, evt. en minstepris på 1000,- NOK og påmelding må skje innen kl 15 dagen i forveien.

Priser

  • Barn (t.o.m. 14 år): 150 kr
  • Voksen: 250 kr

Spørsmål?

E-post: fredrik.hunnestad@bjoroya.no
Tlf: 954 24 119

Varighet

Beregn 2-3 timer. Opplegget på sjøen tar omtrent 1 time.

Egner seg for alle

Vi anbefaler ikke gravide eller personer med sterke ryggplager å være med i RIB-en. Vi tar ikke imot besøk dersom du har vært på et annet sjøanlegg med sykdom inntil 48 timer før besøk hos oss.

Skolebesøk på senteret

Gjennom et pedagogisk program vil elevene tas med på et engasjerende opplegg. Tematikken spenner fra mattrygghet til fiskevelferd og -helse.

Bestill tur til oppdrettsanlegget