Per Anton Løfsnæs har gått ut av tiden

Per Anton Løfsnæs, daglig leder i Bjørøya AS

Det var med sjokk og vemod vi lørdag ettermiddag fikk beskjed om at Per Anton Løfsnæs døde mens han var på sin regelmessige tur til Storfjellet i Flatanger.

Etter tidligere helsemessige utfordringer, var nå Per Anton i meget god form – mye på grunn av at han selv hadde stått i spissen for et spleiselag for å få lyssatt stien til toppen av fjellet. På vei ned fra toppen møter han tidligere produksjonsleder i Bjørøya AS, og mens de snakker om smoltifisering, får Per Anton et illebefinnende og livet står ikke til å redde.

Per Anton sluttførte styrmannsskolen i 1983, og etter noen år i utenriksfart, begynte han som daglig leder i Bjørøya AS i 1986, en posisjon han har ivaretatt på en glimrende måte i 35 år. I tillegg til å være sentral i utviklingen av Bjørøya AS, har han også vært en meget engasjert samfunnsbygger i Flatanger.

Hans pågangsmot, vilje til nyskaping og evne til gjennomføring, har vært til uvurderlig betydning. I tillegg har hans gode humør og egenskap som omtenksom og engasjert leder, gjort at han har blitt satt stor pris på av selskapets ansatte og samarbeidspartnere.

Våre varmeste tanker går nå til hans nærmeste, hans kone Ery og barna Ole Martin og Malin med familie.

Flatanger 31. januar 2021

Frode Blakstad

Styreleder

Bjørøya AS

Les våre artikler

test

Aktuelt

DeviHeart

test

Aktuelt

Bjørøya introduserer sin nyeste fôrflåte: Møt Tor Sidney!

test

Aktuelt

Vår nye fôrflåte har endelig ankommet Flatanger

test

Aktuelt

Bjørøya AS tar i bruk solenergi fra Inseanergy

test

Aktuelt

Avslutter vellykket samdrift etter 16 år